Medezeggenschapsraad [MR]

In het kader van de wet medezeggenschapsraad heeft de school een MR. In de raad is een gekozen vertegenwoordiging  van ouders en personeel. De MR geeft adviezen en neemt besluiten over onderwerpen die met het beleid van de school te maken hebben. De MR probeert 5 x per jaar te vergaderen. Het bijwonen van een vergadering staat vrij voor iedereen om te bezoeken. De leden nemen zitting voor tenminste 3 jaar in de raad.

Mocht u de notulen willen inzien stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zullen deze naar u mailen.

De volgende MR leden zijn;

Oudergeleding

Mw. V. Roelfs; secretaris/notulen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dhr. V. Snijder; voorzitter  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Personeelsgeleding

M. van Opzeeland; contact GMR  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

R. Hessen; pl.voorzitter  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vergaderdata schooljaar 2019-2020

17 april, 15 mei en 25 juni.

Jaarverslag 2018-2019

©2020 Oost ter Hout Praktijkschool | Webdesign: MitZ.nl